(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут частая ситуация, что одна полоса которая отведена "на лево" – стоит в пробке. А полоса прямо – едет. Люди, которые на встречке стоят и поварачивают на оранж не редко выезжают тогда, когда кто-то "подтапливает" на свой заканчивающий оранжевый. Достаточно часто вижу такой размазон опасный в торонто/ближнем ГТА. Я не принебригаю своей безопасностью на дороге, кому нравится – не забывайте, что вы не одни на дороге.
-
Шановні, а хтось подавався на вакансії в США, відправляю резюме на всі вакансії у яких ремоут, але за пару місяців лише один рекрутер назначив кол, трохи демотивує якщо чесно, може просто нема смислу витрачати час на це, або може треба якісь специфічні вакансії обирати? Подавався через лінкедін.
-
-
Ремоут только в США, и сейчас время такое работу найти очень тяжело
-
Для США Канада то оверсеас також 😂 а ті хто з Канади займають в них доки якісь зроблені, що спрощує найм з NAFTA. Я так розумію не всі з цим заморочуються. Також по темі можна чи ні по ворк перміту я не впевнений, не знаю. Те що ПР чи громадянам то якось просто в НАФТІ то точно а ось за опен ворк перміту не знаю