(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
офкорс)
-
"отвєт убіл":
-
Подскажите пожалуйста, стоит ли работать бесплатно ради опыта на американскую нон-профит организацию? Защитывается ли такой опыт как коммерческий в резюме? Спасибо
-
Вчера вечером смотрю со своего 20го этажа в даунтауне, а по улице скунс идёт. Ещё важно так, на людей внимания вообще не обращает. Канада...
-
вони гарненькі, але на відстані ))
-
Да, это было целью. Но меня начали отговаривать мол бесплатно работать не надо, и что такой опыт особо не ценится
-
дивлячись кому, якщо якомусь студенту або вайтішніку щоб набити досвіду не тільки в резюме але й реальної роботи, то я б пішов особливо на поточному ринку
-
Ви б бачили як ті єноти бігають, в 2 рази швидше ніж людина)) Я один раз побачила і до сих пір не можу відійти - якщо він тебе захоче наздогнати, то там без шансів😂
-
хз я б пішов і продовжував шукати далі роботу, імхо реальний досвід набагато важливіший ніж ЗП на початку
-
А, ви про скунсів😂 Теж таке собі задоволення
-
vm.tiktok.com/ZM25Vyhtf/
-
Аж захотелось в Калгари 😍
-
Ну дощик, ну з градом, в Україні такого не бачили чи що
-
Это сарказм если что
-
Там кльово
-
Знайомий там, каже Канада не зайшла і буде повертатись в європу, в Калгарі каже найбільше не сподобався дим від пожеж
-
От вуман меме ожидал другого во 2 части, но ладно
-
Десь в 2004-2005 в Луганську був град розміром з грецький горіх та дуже сильним вітром. Било скло на авто, пластикові фасади тощо. Зливи як на відео були кожного року, з поваленими деревами тощо.
-
лол, в Львові теж були такі грози, так собі аргумент проти Калгарі
-
одно из наверно худших волкабл мест
23 Jan 2023, 01:02
272270/645592
about 3 hours ago