(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не чув просто раніше про "хвальоних альбертійських айтішників"
-
Доброго вечора! Чи може хтось порадити сервіс по доставці меблів у Торонто? Така проблема, замовили кровать з ікеї, але розмір не підійшов. Дзвонив до них у сервіс - кажуть можуть надіслати машину лише аж через місяць :/ Подивився на TaskRabbit - зазвичай просять букати на дві години одразу, а тут їхати хвилин 20 до магазину від сили, якось задорого виходить
-
якщо є водійське чи тільки приїхали (менш 2 місяців) і є українське водійське посвідчення можна взяти uhaul та самому відвезти
-
И чо, и как? У меня прям с индусами огонь собеседования были. Начиная от lip sync и заканчивая подменой людей.
-
Дуже по різному. Є багато тупих людей, дуже багато завищених очікувань. Але в той же час я бачив дофіга розумних людей. І в мене були колеги індуси. Вони прям перформлять дофіга і розумні. І тут зараз у Белвю я бачу багато індусів які релокувалися. Тому я не можу назвати взагальному їх тупими. Більше того я працював в офісі в Індії з індусами і там були прям дуже толкові чуваки, вони добре шарили предметну область і інтрументи розробки. А ще всі гонять з їх типу смішної англійської. Насправді ви б себе зі сторони послухали. Там в офісі в Хайдарабаді я відчував себе школярем проти них. Так у них трохи специфічний акцент але знання слів і використання часів на набагато вищому рівні. У нас так не розмовляють в ІТшних конторах. В індусів є інші проблеми притаманні їм як окремій національності. Але ще раз - я не можу їх назвати тупими. Просто тупі люди трапляються всюди, але це не правило. Крім того я сам колись аплаївся на вакансію в індуський геймдев на ремоут позицію. То там такі завдання були і питання які ми обговорювали що я охуїв.
-
Ну вот прям так. Говорит человек за камерой, а губами шевелит кандидат. Или на первом интервью один человек, а на втором другой совсем.
-
Это примерно то что я тут везде вижу где не индус такой фак везде. Что кастомер сервис что угодно.. они ни сказать ничего не могут и не понимают. Когда эскалейт делаеш сразу приходит кто-то с получше языком и не приходится по 10 раз объяснять в чем проблема хоть. Но результат всеравно близкий к нулю