(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наприклад, у категорії "інфраструктура" береться до уваги і стан доріг, і якість послуг громадського транспорту, і зв'язок із міжнародними транспортними мережами, і енергоефективність будівель, і постачання води www.bbc.com/ukrainian/features-40963577
-
У мене в команді два канадських індуса, strong mid devs, одного рекомендую на сіньйора ось зараз. Також є ціла офшорна команда qa безпосередньо в Індії. Так, обирати треба прискіпливіше, так, багато маловідповідальних, низькокваліфікованих і тд. Чи більше їх у відсотках, ніж у інших? Важко сказати, але що точно можна сказати - шо не треба так узагальнювати. А, ще у мене новий technical product owner теж індус, нічого, розуміємось, там чувак 15 рокіа дев, архітектор, зараз в продакт пішов.
-
Apple made Wall Street history as the first company with a market value over $3 trillion, the latest sign of big tech’s seemingly unstoppable dominance in equity markets. trib.al/24JJlKK
-
Щодо мови - звісно, акцент специфічний, але в багатьох випадках все одно краще, ніж у наших. Треба розуміти, що вони часто на хінгліше розмовляють з народження, тому він в них дуже біглий, але й дуже корявий
-
у меня от них сложилось ощущение как от китайцев, они такие же туповатые и тугие в плане того чтобы что-то самому деливерить, только китайцы будут все равно делать до усрачки пока что-то не выйдет, а эти сольются и как-то хитро попробуют обставить что сделать нельзя или просто соврут что сделали
-
Landed ID це вроді як про PR. Хоча якось коряво питання стоїть.
-
мені на роботі розповідали історію. був з боку розмовника один дев, з яким треба було іноді сінкатись по різних питаннях. в якийсь момент було помічено що якщо він каже якусь дичину, треба просто поговорити з ним на наступний день. виявилось це було два різних, які робили вигляд що це одна людина)