(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Только вот таких шотландцев немного, а непонятных индусов много
-
ммм, так www.youtube.com/watch?v=1jHfY0dDZxA
-
До того ж ви несете хєрню. Perfect continuous в робочому процесі я персонально як вживаю, так і чую від нейтів канадців щоденно, багато разів на день. Щодо серіалів те саме. В мене шось біля c2, я роками спілкувався з акцентами зі всіх можливих регіонів uk, включаючи зовсім упоротих шотландців, але навіть при цьому деякі фільми та серіали без субтитрів іноді важкувато
-
но зачастую можно обменять канадские
-
стейт бай стейт
-
@username_is_tooo_short водійське посвідчення треба буде перездавати чи можна обміняти?
-
Они говорят быстро и в нос
-
Индусский говор сложно разобрать
-
Я пробував дивитися місфітс і охуїв трохи
-
Боже, Женя, спасибо тебе. Я уже заебалась с этим багом
-
IELTS тесты это в вакууме, где диктор идеальный и текст составлен специально для не нейтивов без местных слов и сленга
-
Я хіба шось казав про ielts? Останній раз я складав офіційний тест 28 років тому, то був ще paper based toefl, але треба ж якось оцінювати рівень, тому кажу просто "біля с2"
-
В щикаго если никогда не было прав можно в один день сдать и тут же сможешь водить А не ждать год в какнаде
-
Я місяць пропрацювала Це нічим не зобов'язує перед нон профіт організацією Зате в резюме і в лінкедині можна поставити американський досвід Думаю буде плюсом В моєму випадку я почала хайринг процес, в тій компанії що мене офернула, до того як почала волонтерити (тож для мене воно не зіграло ролі)
-
а еще лучше если ты во время этого волонтерства попробуешь засабмитить что то в опенсорс
-
это в любом случае плюс, некоторые так вообще требуют волонтерский опыт
-
Не фоткайтесь в шоперсі, краще вже в степлс. В шоперс якісь дикі ціни на фотки, фотку можуть скинути тільки на флешку (на імейл ні) і ти маєш купити флешку в них. Ще хотіли одне фото на одну юсб, але порадились і погодились на одну (мені 2 фото потрібно було)
-
Спасибо
-
это конечно по дата инжинирингу, но сути особо не меняет
-
www.reddit.com/r/dataengineering/comments/vadpix/howtoguide_contributing_to_open_source/
23 Jan 2023, 01:02
272686/639715
less than a minute ago