(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я хіба шось казав про ielts? Останній раз я складав офіційний тест 28 років тому, то був ще paper based toefl, але треба ж якось оцінювати рівень, тому кажу просто "біля с2"
-
В щикаго если никогда не было прав можно в один день сдать и тут же сможешь водить А не ждать год в какнаде
-
Я місяць пропрацювала Це нічим не зобов'язує перед нон профіт організацією Зате в резюме і в лінкедині можна поставити американський досвід Думаю буде плюсом В моєму випадку я почала хайринг процес, в тій компанії що мене офернула, до того як почала волонтерити (тож для мене воно не зіграло ролі)
-
Не фоткайтесь в шоперсі, краще вже в степлс. В шоперс якісь дикі ціни на фотки, фотку можуть скинути тільки на флешку (на імейл ні) і ти маєш купити флешку в них. Ще хотіли одне фото на одну юсб, але порадились і погодились на одну (мені 2 фото потрібно було)
-
вывел последний кешбек с псоптимума и сделал небольшой анализ - потрачено за все время 3400$, до налогов, сюда включаются траты после использования поинтов т.к. зачастую сумма покупки кратная 300 или 140 - получено поинтов за все время около 1.2 миллионов, что грубо равно где-то 1200$ - куплено за поинты под промо на сумму 2410$