(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Брехня в цьому що: 1. Не всі люди одинакові(комусь може сподобатись жити в цій країні комусь ні) 2. Любу роботу можна знайти і дуже часто грає така ситуація типу « в нужное время в нужном месте» 3. А що типу якщо на реддіті чи там де токсіки то тут тоже треба бути?
-
це в загальних чи айтішних чатіках? колись почитував всякі опенсорсні-лінуксячі форуми (на той час лише російськомовні), там токсичність щось на рівні коммюніті дота 2, тобто гірше вже немає куди. думав то чисто пост-срср явище. а потім на реддіті почитав підсайти на ті ж теми - рівно така сама дичина, але англійською.
-
Круто жить в своём манямирке (нет) 1. Ни о чем 2. Как долго искал работу по специальности в Канаде? Нашёл? 3. Exactly, а то понаедут в страну с офигенной медициной и работой 300кк/наносек, в потом будут ныть шо тут все хуйня)
-
Ясно, розовые очки во всей красе Ну если повезёт найти работу - обязательно тегни меня, интересно сколько времени займёт и как ты не будешь ныть, особенно после того как столкнешься с местной медициной))
-
Ну я ще не дуже шукав(в Канаді) тільки відправив декілька резюме. Я тобі можу сказати про Італію де в подобних чатах ниють так само як і ти. Тільки би хтось заїкнувся що хоче переїхати в Італію то зразу налетять, а в реальності все можна знайти. Моя дружина декілька років назад шукала як IOS девелопер 0 практики(сама дома вчила) знайшла з 2 співбесіди, але якщо би хтось написав в групі що «я без практики хочу знайти роботу в ІТ « то би зразу тебе захейтили. Так що хватить сидіти на форумах і думати - це круто бути токсиком. Будьте попроще
-
Я несколько лет назад работы как перчатки менял и везде с большим плюсом по зп. В этому году вот тоже менял, нашёл но не быстро и с очень небольшим плюсом. Времена меняются
-
Токсичность она у каждого разная. Кому-то слова поперёк не скажи, а кто-то про мамок будет толерантно слушать.
-
И такое может быть
-
Ещё это может быть один и тот же человек с разным настроением
-
Доброго дня, чи є в когось інформація стосовно форми imm5546e? Як правильно заповнювати, зразок якийсь
-
Пишіть назву форми, не зрозуміло
-
Details of military service
-
Про початок повномасштабної ще у Вересні 2021 говорили
-
В чаті обговорювалось які