(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мій іміграційний консультант казав шо може виникнути така ситуація (в підсумку все ж не виникла) то він пропонував просто організувати мітинг з ним і HR/People Operations (чи який іще це може бути департмент) де він обіцяв розжувати упертим людям що ця програма/стрім зовсім ні до чого не зобов'язує роботодавця а навпаки є йому вигідна бо прив'язує працівника до компанії
-
Так схоже на таку ситуацію Дякую за відповідь
-
так приблизно все гірше, окрім можливості за грощі оминути загальну чергу
-
так ніхто не каже що вона не рухається в позитивному напрямку. мова про те що окремі випадки бувають і там і там, а середній рівень відрізняється драматично. те десь ти за грощі посунув чергу означає що хтось буде чекати довше, хоча середній час не змінився. в мене друг собі робив ендопротезування, півроку його туди сюди перекидали і морозилися (2021р) по харкову, потім вніс доброчинний внесок і зʼявилася можливість зробити операцію і пройти реабілітацію буквально наступного місяця.
-
я стикався, не одноразово. друзі також стикалися. як тільки щось серьйозне миттєво впираешся в це. плюс рівень компетентності і комплектації проблема
-
він може сформолювати референс так що дадуть вище пріоритет, плюс в нього може бути дуже гарний нетворк що теж впливає
-
підсумаваши свій досвід і друзів мабуть погоджусь що очікування не найбільша проблема в українській медицині, найбільша це якість лікуваня. "давайте вам щось зробимо і може якось воно буде добре", а час в чергах можна помʼякшити через гроші
-
Так і в Канаді сидять
-
-
Спасибо, понятно теперь хоть что в этой форме, то есть по сути это никакое не спонсорство
-
Дурка