(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це нормально. ми коли обирали куди будемо переїжджати цілеспрямовано гуляли по районах і дитячих майданчиках щоб бачити хто там живе
-
Дякую велике!
-
Про загублений перміт - www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=175&top=17 Мед екзамен можна, так. Але часто губляться результати. Тут надійніше його пройти Для еміграції - залежить від програми. База - паспорт внутрішній, закордонний, диплом, свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб/розірвання шлюбу.
-
Ну я не знала цього, насправді. Але школою я довольна, жодного разу б не міняла її. А от комьюніті ... не в своїй тарілці себе відчуваю. Бо для мене мабуть європейська культура ближче, ніж індійська. Моно європейська ок, мульти - ок, а от моно індійська - ні(
-
на realtor.ca немає якісних даних, вони агрегують і роблять її дуже узагальненою. потрібно дивитись оригінальні данні. наприклад рейтинг шкіл вони визначають суто по дистанції, а можна глянути рейтинги по академічних досягненнях www.compareschoolrankings.org/
-
ми коли перше зняли віддалено теж отримали купу неприємного досвіду. вже потім зрозуміли що може бути значно краще
-
ну не відразу, але допомогти вільний слот знайти зможе і там не скасування в основному, слоти є раніше, просто система бронювання налаштована так, що вона не все одразу день за днем роздає людям, а залишає вільні дні раніше, які час від часу з'являються для бронювання
-
дочекалися! тепер заживемо 🇨🇦