(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в attended from ... to ... для магистра указывали годы магистратуры (от 1 до 2 лет обычно), да?
-
Спасибо за фидбек!
-
та слухай, люди постійно у стресі через війну, обстріли і постійні звістки про загибель/поранення рідних та близьких + постійні новини про попили бабосу + економіка не дуже процвітає на додачу ще й купа росіянських ботів, котрі всюди п'ять копійок вставляють під виглядом КОРІННИХ ВКРАЇНЧИКІВ Тому в людей нерви не витримують просто
-
Я не згоден про стрес, він може бути у 3 категорій: тих що воюють, родичів тих що воюють, тих у кого житло на передку/в окупації (переміщені особи) у решти стрес лише коли у їхнє місто прилетить крепко, в решті випадків всі живуть як жили, навіть трохи безпечно (тобто не задумуються про небезпеку)
-
в мене близький друг створив один з найбільш відомих фондів по допомозі безхатькам. Насправді фонд не дуже великий, плюс точно знаю, що він все у білу робить і живе на своїх чесних 16 тисяч в місяць Але, наприклад, він пару років тому якось намагався отримати від міста фінансування для хоч якихось прихистків, де люди змогли хоча б мінімальну допомогу отримати. Отримав відповідь що все це добре та класно, але "вибори на носі, ти ж розумієш, не можна цю тему піднімати зараз"
-
та складне запитання якшо чесно. З одного боку так, більшість людей кого знаю у Києві як жили здебільшого так і живуть. Але з іншого боку - я сам народився і до 16 виріс у невеликому містечку в одеській області. Так там більшість економіки та робочих місць було за рахунок моря - робота у портах, на кораблях тощо. А зараз, звісно, все стоїть, роботи нема, грошей теж дуже мало у місті, військомати гребуть без розбору