(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
архитектура та же, раз уж на то пошло
-
еще до протона
-
ровно такой же тулкит выдавали когда было время стим машин
-
Хто стикався, підкажіть пліз, при консульській легалізації документів У звичайному порядку легалізації (на п’ятий день) 67 CAD У терміновому порядку легалізації (в день звернення) 134 CAD Ця сума, 67 чи 134, то за кожний документ, чи за послугу в цілому? Я маю два доручення і дві заяви Дякую
-
de mello (тут замовляємо собі і додому зерна), ethica coffee roasters та pilot coffee roasters
-
Ну очевидно что экономика РФ не рухнет, лол
-
Относительно курса месяц назад наверное
-
Хто стикався, підкажіть пліз, при консульській легалізації документів У звичайному порядку легалізації (на п’ятий день) 67 CAD У терміновому порядку легалізації (в день звернення) 134 CAD Ця сума, 67 чи 134, то за кожний документ, чи за послугу в цілому? Я маю два доручення і дві заяви Дякую
-
пропоную змінити назву чату на АМР (Американська Народна Республіка)
-
я коли відправляв два доручення на підпис, то платив 67 * 2
-
Привіт, не чув. Шукаєш, чи працюєш по цій спеціальності?
-
Есть что-то интересное?
-
Чё там про первый сезон в Диабло сказали?
-
Бльо, швидкий спосіб ніхера не дешевий виходить Два доручення і дві заяви з пілготовкою (150) і нотаріальним завіренням (450 за всі) то вже 600 кадів Аутентифікація 16 * 4, плюс нехай по 67 *4 то 332 Загалом без доставки в Україну то 932 кад...
-
3д візуалізатори інтерєру чи архітектури присутні?)
-
але в цілому так, не дешево, як і все в канаді)
-
Ну да, по этому и спрашиваю в чате
-
ну в мене здається дешевше було якось. Нотаріусу в Монреалі я заплатив десь 200-300 кадів за два доручення. 134 за консультсво. Ну і оплата відправки від себе в міністерство канади на затвердження, з вкладеним листом від них до консульства і з вкладеним листом до мене назад
-
Також користуюсь ним, єдиний мінус, точок видачі сім карт у Канаді уже немає, але можна із штатів замовити через амазон наприклад
-
Дякую х2
23 Jan 2023, 01:02
277276/647375
14 minutes ago