(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хто стикався, підкажіть пліз, при консульській легалізації документів У звичайному порядку легалізації (на п’ятий день) 67 CAD У терміновому порядку легалізації (в день звернення) 134 CAD Ця сума, 67 чи 134, то за кожний документ, чи за послугу в цілому? Я маю два доручення і дві заяви Дякую
-
я коли відправляв два доручення на підпис, то платив 67 * 2
-
Есть что-то интересное?
-
Чё там про первый сезон в Диабло сказали?
-
-
але в цілому так, не дешево, як і все в канаді)
-
Ну да, по этому и спрашиваю в чате
-
ну в мене здається дешевше було якось. Нотаріусу в Монреалі я заплатив десь 200-300 кадів за два доручення. 134 за консультсво. Ну і оплата відправки від себе в міністерство канади на затвердження, з вкладеним листом від них до консульства і з вкладеним листом до мене назад
-
Дякую х2
-
А ти сабмітив свій дохід за 2021?
-
получил тока шо имейл от сра Goods and services tax/harmonized sales tax credit (GST/HSTC) notice We cannot calculate the amount you may be entitled to receive for all periods because we do not have all the necessary information. If you provide the information we ask for in the Explanation section, we will process it and let you know if you are entitled.
-
Але я сабмітив з бухгалтером якусь спеціальну форму і чувак з CRA сказав, що форму бачить, її ще не дивились - мають подивитись до 18 липня і тоді приймуть рішення про climate incentive і gst rebate