(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Панове, а хтось мав досвід перебукування інтерв'ю на b2 візу в будь-яку країн Азії? Їду в Японію цього року й бачу, що черги там мінімальні, але якщо дивитись через ais.usvisa-info.com, то там нема навіть вибору Азії в цілому, а якщо йти через portal.ustraveldocs.com/, то там не підтягується receipt number. Платити два рази fee ну таке шось
-
після школи треба кудись йти навчатись, я не знав куди йти, батьки наполягали, щоб вступав хоч кудись (правознавство чи економіка, їм було байдуже, аби вчився). я пішов на китайську філологію. нас в універі таких багато було 🤣
-
Have a good salary offer 96 000 -120K $ for you with an interesting project in crypto and web3. Position - Lead DevOps. Remote.
-
I will take 2 job offer if you are ready to go forward
-
Просто я пайтон уже освоил на том уровне чтобы проект двигался по roadmap с нужной скоростью и теперь есть время брать еще работу
-
Для поддержки штанов норм а так за ремонт ПР не получить
-
Ну кстати для Виннипега какого может быть и норм
-
А ну мне норм и опыт есть в процессинге крипто пейментов
-
Я тоже, но потом спросил. Это в USD
-
Я думал то в кад
-
Это 130-160k CAD. Вполне ничего так зп.
-
Якщо так питання ставити, то кад або взагалі UAH
-
It is 120k CAD ?
-
Блокчейн всегда хорошо платят когда рынок не мертв
-
> (is a must!) You have built large-scale systems with over 1 million computers, ideally managed AWS for a significant IoT sensor network with millions of devices collecting signals. Okay.
-
intro.ac/HP-vyn2
-
intro.ac/pGklLtd
-
Все детали тогда скину 😄
-
Вижу много вопросов)
-
No. USD