(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так готовься к О1 уже сейчас)) а если ю4ю не прикроют, просто будет приятный бонус
-
А в чому проблема?
-
эх, надеюсь не прикроют, а то придется пролазить туда по О1
-
100 * 4.5 = 450 + 150 = 600. за 600к поза ГТА купа опцій.
-
Боже цей олескі жахливий єбанавт) це я про нього казала що ниє в монреалському чатику не приходячи до тями
-
фінальна стадія може бути декілька років
-
це залежить від наявності страхування. якщо взяв (обовʼязково з даунпейментом <20%) то це ризик закритий, в гіршому випадку ніхто нікому нічого не винен. плюс зростання зарплат з кожним роком зменшує цей ризик
-
авто може бути виплачене чи службове, плюс FTHBP. вибач що заважаю тобі скиглити, але це дійсно працююча програма, знаю декілька родин які купили так житло і задоволені. не айті, мають середні канадські зарплати
-
а там ставки інші дають якщо емплої?
-
Нова квартира в Liberty House з 1 серпня! maps.app.goo.gl/bwA8pnrpvLr8jEQM8 1 bedroom 23 поверх Новий будинок Сучасний GYM Басейн на даху з видом на CN Tower та озеро Передача права оренди. Їду з Торонто. Договір оренди до 31.10.2023. Потрібно сплатити за серпень і за жовтень (крайній місяць по договору). Усі меблі, речі залишаються у квартирі, за них сплачується додатково. Все є для життя. Заїжджай та живи. Чекаю на твоє повідомлення. P.S. щоб вам погодили оренду потрібно пройти перевірку: надати підтвердження, що у вас є робота та надходження зп.
-
те ще контрактори отримують більше грошей але несуть більше ризиків то зрозуміло. я ж питаю а як це впливає на ставку кредитування? чому вигідно брати кредит як емплої а потім переходити на контракт?