(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
globalnews.ca/video/9816402/ttc-stabbing-man-hospitalized-following-attack-at-eglinton-station
-
Да ладно, в БК так все плохо
-
Бля тот крик в конце это просто пиздец
-
rentola.ca/safest-cities-in-canada#campaign-table?utm_source=cambridgetoday.ca&utm_campaign=cambridgetoday.ca%3A%20outbound&utm_medium=referral
-
#4 safest metropolitan area in Canada huh
-
Та я хз як вони ці рейтинги малюють Здається шо і методологія якась є більш менш нормальна, але все одно трохи дивно
-
Питання розголосу тільки. Коли цього багато про це навіть не пишуть. Це стає буденністю
-
Такі речі настільки рідкісні що про це варто писати в новинах.
-
Джо Байден: "Україна не готова до членства в НАТО зараз, у розпал війни. Серед членів Альянсу немає одностайності щодо прийняття України в НАТО зараз. Але Україні потрібно запропонувати раціональний шлях кваліфікації для вступу до НАТО. А поки Україна не в НАТО, США нададуть їй такі гарантії безпеки, як Ізраїлю".
-
> Серед членів Альянсу немає одностайності ох, як би там вирішувала одностайність а не голос США зараз
-
якось дивився новини по телебаченню, там розповідали про крадіжку велосипеду в Торонто)))
-
> арантії безпеки, як Ізраїлю після війни
-
Якщо і буду їхати і якщо це буде не Оклахома, а Бостон то смисл мені все тут продавати і летіти літаком (якщо можна звісно автівкою). Я купив авто за 6к кад + 1к податку, продам в кращому випадку за 6к, в штатах потім ще шукати авто, лишній головняк. Якась така логіка
-
Всім привіт! Таке питання, чи працює в Торонто в CN Tower заклад Vue Bistro? Хотілось би поїсти недорого та подивитись на гарний вид
-
Когда клан собираешься делать?