(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
оцет для цибулі здебільшого
-
бо немає норми споживання отруйних речовин, є ліміти скільки його може бути в їжі
-
По тому что вес за одну цену делает эвалюацию обеих дипломов Не большая разница в цене только за услуги компании апостиль
-
Для чого?
-
Так це і є рекомендації стосовно їжі.
-
Грунтовно. То я одна так пофігістично ставлюся до того, ок :)
-
Мені здається, що рівень потенційно шкідливих речовин в кожній рибі різний і виходячи з цього, вже можна розраховувати максимально допустиму кількість споживання продукту на одиницю часу (наприклад, на тиждень). Добре, припустимо в жодній рибі не має перевищення рівня шкідливих речовин на одну порцію. Але питання в тому, який розмір цієї порції і скільки можна вжити цих порцій? Якщо в результаті вийде, що людина купила два кілограми риби, але вона відповідно до рекомендацій не повинна вживати більше 200 г цієї риби на тиждень, то це може бути розглянуто, як не дуже добра покупка, при тому, що інший, більш безпечний сорт риби (який також вписується в ті ж норми, але має значно нижчі рівні в абсолютній кількості шкідливих речовин) допускається вживати в кількості 1.5 кг на тиждень без шкоди для здоров'я. Що я тут упускаю?
-
ви вагітний?
-
Оце ви здорові певно
-
Вибачте за тролінг. Але якщо ви хочете їсти більш менш нормальне м'ясо шукайте ферму і з ким ви зможете скинутись на кабанчика. Бай ве вей, ви ж знаете як ростять тварин на фермах? Більш менш?
-
А що в цьому каналі сталось щ реакціями? Не юзер френдлі!