(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Оце ви здорові певно
-
Вибачте за тролінг. Але якщо ви хочете їсти більш менш нормальне м'ясо шукайте ферму і з ким ви зможете скинутись на кабанчика. Бай ве вей, ви ж знаете як ростять тварин на фермах? Більш менш?
-
А що в цьому каналі сталось щ реакціями? Не юзер френдлі!
-
Я думаю, органік це трохи розвод. Ну пхають всього не більше норми і клеють наліпку
-
А це вже ніхто не знає. Треба шукати лабораторію для дослідження. Такі мають бути
-
Ну ок вам, в мене тоненька смужка з дідом морозом і какахою
-
У меня и горизонтальные есть, и вертикальные, и даже табличкой. Сортировку это наверное админы подтасовуют чтобы сделать чатик поинклюзивнее, а то доходы от рекламы падают.
-
В іншому випадку не заморочуватись і все м'ясо сприймати по дефолту як з хімією. Ніде, навіть в Україні немає чистих тварин, особливо якщо це бізнес. Чиста органік свиня може бути у тих хто їх поштучно вирощує і кормить травою/картоплею, чистим зерном, але така тварина до товарного виду буде рости рік - півтора
-
Тобто органік - сипанем 100 грам антибіотику, а не органік 200? Мені правда цікаво, бо я вважала це розводом, тому що тварин досить важко виростити без всього цього
-
Чому вони горизонтальні і спершу випадають досить непопулярні варіанти?
-
Ну кроме отсутствия кастомных