(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так я теж ще чекаю виводу, просто запитав у них розрахунок по податках і трішечки засмутився :)
-
у меня акции продались, но с брокерского счёта пока вывести нельзя - говорят пару дней подождать и мол всё выведут 😕
-
Всем доброго времени суток! В сентябре приезжаем в калгари. Муж ищет работу, пока безрезультатно (. Может кто может зареферить в свою компанию при наличии должности, а именно data arcitect, data engineer, etl developer, sql developer. Буду очень признательна 🙏
-
закрити і забути просто, тепер можна нормально собі на RRSP складати і не паритись
-
типу сумно платити податок за мінусові позиції через падіння гривні, але то known risk
-
ну то для мене очікувана історія була, не розумію чому народ бугуртить на моно за це. прибуток в Україні вираховується в гривні, це навіть якщо ви самі на IBKR інвестували так само мали б декларувати і такі саме податки сплачувати.
-
а роботодавець матчить тільки те що ви дедактите в sunlife?
-
Так через wealthsimple та через sunlife теж купую бо компанія там рахунок відкрила щоб матчінг виплачувати
-
а що в канаді використовуєте? wealthsimple?
-
ну я поки що кеш не отримав, тож чекаю
-
Я не уточнював просто коли почав відкладати то був тільки sunlife рахунок, потім додатково wealthsimple відкрив бо багато хто користується цікаво було подивитись що воно