(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всем доброго времени суток! В сентябре приезжаем в калгари. Муж ищет работу, пока безрезультатно (. Может кто может зареферить в свою компанию при наличии должности, а именно data arcitect, data engineer, etl developer, sql developer. Буду очень признательна 🙏
-
закрити і забути просто, тепер можна нормально собі на RRSP складати і не паритись
-
типу сумно платити податок за мінусові позиції через падіння гривні, але то known risk
-
ну то для мене очікувана історія була, не розумію чому народ бугуртить на моно за це. прибуток в Україні вираховується в гривні, це навіть якщо ви самі на IBKR інвестували так само мали б декларувати і такі саме податки сплачувати.
-
а роботодавець матчить тільки те що ви дедактите в sunlife?
-
Так через wealthsimple та через sunlife теж купую бо компанія там рахунок відкрила щоб матчінг виплачувати
-
а що в канаді використовуєте? wealthsimple?
-
ну я поки що кеш не отримав, тож чекаю
-
В хайпарку вчора побачили
-
Я не уточнював просто коли почав відкладати то був тільки sunlife рахунок, потім додатково wealthsimple відкрив бо багато хто користується цікаво було подивитись що воно
-
Дуже не популярна справа) А чому колись?
-
Я его смотрю
-
О это классный мужик
-
Прикольно
-
Понял
-
Але ми юзали вайлдкард для домена. Виявилось, що так не можна. Тільки конкретний домен
-
Ми брали зразок із мануалів там де $2 і усе інше
-
Прикол у тому, що не працювало навіть без редирект таргету
-
А ,блин вы же брали в своей регулярке первую часть заппроса когда указали rewrite $1 хах это получается что если $2 то при запросе/api/order оно заберёт ордер ,а до этого оно забирало 1 аргумент после слеша то есть /api и не понимало что с ним делать куда доставлять
-
Эксперты, давайте обсудим подпись в линкидыне "OpenWork" ,есть мнение что это показывает тебя для работодателя как человека которому все равно куда он оплает ,и типо если нет такого значка то шансов больше показать свою за интересованость ,как думаете?
23 Jan 2023, 01:02
278889/647407
a day ago