(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це ті самі українці. і якщо вони обирають більше красти ніж воювати то так вони обрали долю. це ж не одна людина робить, не одна людина задіяна. це досить велика частка населення. і якщо їм то нормально, ніхто не врятує країну від самої себе. фактично рашка в цьому випадку тільки прискорила вже наявні процеси
-
Сложно проявит волю пока одни воюют другие в это же время воруют как не в себя
-
Взагалі я б сказала що найважливіше це зрозуміти яке слово вони від тебе хочуть і як записати його без помилок. Після проходження декількох тестів вже простіше потім зорієнтуватися.
-
Ну в них на ресурсі я взагалі ніколи вище 8 не отримувала. Було десь між 6 і 8. Але там дизайн тестів трохи відрізняється від реального. В них іноді треба 2-3 слова записати, на реальному тесті максимум 1. І там іноді треба писати артикль, в реальному тесті не треба.
-
Тоже об этом думал, хочу 10 тестов пройти с этим подходом и сравнить. Ты для каждой части так делал или только для последней?
-
А скок было до прохождения, самые первые тесты?
-
Я не смотрел, мне дали
-
І там доречі коли ви проходите тест на компʼютері, то не так багато часу дають на перевірку відповідей, як коли ви пишете на папері, тому я навіть не впевнена чи вистачить вам часу записати всі відповіді
-
Хз, там 10 слів треба запамʼятати, ви їх забудете до кінця аудіо. Там дуже важливо записати саме те слово яке було в тексті, а не будь-яке яке підходить по суті.
-
Ну я не знаю за якою схемою ви працювали. Мені все работодавці за шаблоном дали листа на англ.
-
Он наверное как реальный фоп работал, а не по схеме скрытых трудовых отношений)
-
Так, про ielts
-
И ? Контракт есть на консультацию, акты и инвойсы есть
-
Просто у нас этот момент не контролировали
-
Не, смотрел недавно его