(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не можу сказати чи загальне правило, на жаль, чисто мій досвід, але так, в моєму досвіді мені нічого не треба робити - компанія сама знає куди і скільки платити податків. АЛЕ я читав тут відгуки, коли компанія з провінції А платила працівнику, який в провінції Б, податки в провінцію А, а потім в декларації перераховували згідно шкали провінції Б.
-
в мене чоловік так працює. Сплачує податки Онтаріо, потім під час декларації вони обмінюються інфо(Квебек та Онтаріо), і даі чоловік трохи має доплатити бо в Кв податки вище але зазвичай є повернення з якого цю недоплату й мінусують(цього року він мав доплатити 700 баксів чи щось таке, але фізично нічого не платили, просто мінуснули з поверенння за садок)
-
Фен як раз може й бути. В нас стаціонарні є
-
Фени ж в роздягалках вмонтовані, а не через розетку, принаймі в нас
-
Генсек ООН попросил Путина продлить зерновое соглашение в обмен на доступ РФ к SWIFT - Reuters По информации издания, 11 июля Антониу Гутерриш направил письмо террористу, в котором пообещал дальнейшее содействие российскому экспорту продовольствия и удобрений в обмен на продление поставок украинского зерна по Черному морю.
-
Все ок. Народ зі своїм приходить
-
goo.gl/maps/71JxPBg4KvbytKwM8 - тимчасово безкоштовний, лежаків немає (як і критих роздягалєнь)