(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а с рашкой там всё изи - делают заявку, сдают в ростове биометрию, приходит запрос на паспорт. в раше не могут сделать паспорт? не могут. вот они им и выдают STJD. и чудесно все они летят через турцию сюда, до турции рашкинские заграны, потом по sjtd.
-
причём вот я и фотки "дома" присылал и всё всё всё, ответ был как я написал выше - делай паспорт, мне пофигу)
-
И вот там ещё на чекине нервы трепали очень сильно
-
А она как бы alien passport holder
-
Я доказывал до последнего что должны дать SJTD, и звонил, и писал и много чего ещё. Важный момент был с серым паспортом германии, он в системе Lufthansa требует еТА
-
Бтв відпустки - з Торонто на море або в гори
-
Напиши хоч скільки днів😅
-
Хтось недавно міняв укр права на кан в Монреалі/Квебеку (SAAQ)? Я подав заявку ще 19 травня, писало що зв'яжуться зі мною протягом 20 роб днів. Десь в середині червня прислали емейл що не хвилюйтеся ми про вас пам'ятаємо але треба ще чекати (до 30 роб днів, не зрозумів чи від цього емейлу чи загалом) Але досі більше нічого не отримував. Ще чекати чи можна їх пінганути якось? Мої укр права тут дійсні до кінця серпня, по ідеї.
-
Для багатьох це важлива частина витрат і вона сильно по цінах відрізняється від Європи 😢