(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За 2500-3000 cad ми в Ванкувер на 5 днів їздили на 2х
-
Хм, не знаю що це. Ти певен що це 5го класу стосується, а не для трак драйверів? Я йшов по звичайному процесу заміни. По телефону записався на апоінтмент для створення профайлу, далі теор екзамен і після нього роад тест.
-
Я відносно часто користуюся каршерінгами, так що практика є. Про шолдер чеки та інші речі вже начитався. Варто брати інструктора додатково? Які ціни, якщо не секрет?
-
Я здавав на машині інструктора у якого брав практику. І я між іншим дуже рекомендую попрактикуватися перед роад тестом.
-
Ховайтесь в жито, каже нам канада метео
-
А роад тест здавав на орендованій машині чи власній? Не було з цим проблем? Думаю взяти Communauto/Turo якесь
-
то ти зможеш відповісти екзаменатору, якщо він тебе запитає навіщо дивитись по сторонам на 4 way stop перехресті коли немає машин?
-
50-60 за годину (разом з машиною). У мене було 55 за годину
-
если кондо арендуешь, то condo fees обычно на лендлорде, не уверен, что есть смысл это в верхней таблице держать, может только сконфузить. Еще обычно интернет в кондо включен в стоимость аренды, так как он часть condo fees. Про мужскую стрижку тоже интересно, 50-100 это в модных салонах, местами можно найти варианты по 15-20 баксов, если стрижка простая. С транспортом сложно, если на общественном, то дешевле, если на машинке кататься, то обычно она в кредите, но в зависимости от работы можно включать эти расходы в налоги. Но в целом таблица интересная, спасибо!