(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А какой позиции вообще речь?
-
Ну, может ты для позиции был overqualified
-
а потім він сказав що шукає людей, які готові вчитися. це єдиний критерій пошуку. Я запитав - яких людей ти шукаєш? Він відповів (буквально це) - у нас усі різні, живуть неважливо де, неважливо як та взагалі дайверсіті. Едине - потрібно бути проактивним та хотіти вчитися.
-
Судя по этому, они просто хотели услышать, что ты пешенейт ебаут лернинг и понимаешь, что текущих знаний всегда недостаточно в fast paced tech world .🙌🏻 Синьоры забывают об этом, а работодатели оч любят тут такой подход.
-
Тім лід це про менеджмент людей, не технічні знання
-
Я так работу и нашел, бокальчик перед собеседованием и вперёд вещать
-
youtu.be/VTSCppeFzX4
-
Це все одне не те саме. Вам цікаво - це чудово, але всі розуміють, що робота не завжди цікава) а гребти ви маєте завжди Просто на майбутнє кажіть, що пешенейт ебаут лернінг нью технолоджіс І що ви хвилі мотівейтед все тут їм покращити. І якомога більше питань про бізнес аспекти. Так кажу, бо нещодавно через такі речі різали у нас кандидатів з чудовими тех скілами
-
Ми з цього посміялись. Далі тім лід щось заікнувся про "ну, що, теперь мабуть чекай СЕО та офера", але менеджер сказав "ми поговоримо з командою". Яка там команда. Мене бачило дві людини + менеджер. Всю дорогу тім лід говорив "я вважаю ти нам підходиш, класний фіт". Я, звичайно, теж вухи розпустив, довольний. Але це ж гарний повинен бути знак таке чути. А не "окей. найс. чекай відповіді"