(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtu.be/VTSCppeFzX4
-
Це все одне не те саме. Вам цікаво - це чудово, але всі розуміють, що робота не завжди цікава) а гребти ви маєте завжди Просто на майбутнє кажіть, що пешенейт ебаут лернінг нью технолоджіс І що ви хвилі мотівейтед все тут їм покращити. І якомога більше питань про бізнес аспекти. Так кажу, бо нещодавно через такі речі різали у нас кандидатів з чудовими тех скілами
-
Ми з цього посміялись. Далі тім лід щось заікнувся про "ну, що, теперь мабуть чекай СЕО та офера", але менеджер сказав "ми поговоримо з командою". Яка там команда. Мене бачило дві людини + менеджер. Всю дорогу тім лід говорив "я вважаю ти нам підходиш, класний фіт". Я, звичайно, теж вухи розпустив, довольний. Але це ж гарний повинен бути знак таке чути. А не "окей. найс. чекай відповіді"
-
Вот эти вот пешенейт ебаут лернинг
-
Какой-то кринж если честно
-
Бо такі сіньори стають one trick pony і можуть бути не цікавими для найму
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html
-
А еще не хотят брать «сложных людей». таких , знаете , про которых говорят «он хороший спец, но с ним надо найти общий язык»….
-
Starting October 23, 2023, this new pathway will provide permanent residence to those who have fled Russia’s illegal invasion and want to stay in Canada. To qualify, Ukrainian nationals must be in Canada with temporary resident status and have one or more family members in Canada. Those who are eligible include Ukrainian spouses, common-law partners, parents, grandparents, siblings and children or grandchildren of a Canadian citizen or permanent resident. More detailed information will be made available closer to the launch of the program in October.