(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А співбесіда була в стартап?
-
To qualify, Ukrainian nationals must be in Canada with temporary resident status and have one or more family members in Canada. Those who are eligible include Ukrainian spouses, common-law partners, parents, grandparents, siblings and children or grandchildren of a Canadian citizen or permanent resident.
-
Якщо це була співбесіда на дева (не девопса), а ти розповідав як сам конфігуриш к8с кластер, то я б на місці того тімліда теж би трохи задумався, чи потрібен мені такий звєздольотобудівельник) без образ
-
тоже слишком общая фраза
-
галера или нет ничего не говорит о сложности проектов Можно на галере в сложном домене работать, а потом в продукт пойти и год доступы выдавать сидеть
-
По факту, найм - это все слова. Так говорите слова, хвалите себя. Что вы не только синьор а еще и классный, гибкий в целом Все равно всех сравнивают. Кандидата с кандидатом. Кто больше насыпал и где-то попал в точку вакансии - того и берут
-
Ні, купа тих щось одне зміг і далі не хоче
-
Не крінж. От при ходить сіньор і каже «я знаю одну тулу і не хочу щось інше розглядати бо воно гівно». І от нащо він такий класний потрібен?