(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Добре якщо щось просте. Я свого часу по приватним і державним пару тижнів пробігав з дитиною в Україні. В Канаді за 2 години вирішили в найближчому волкін
-
В Польщі за 3 години це вирішилось минулого року за дуже невелику (відносно) плату в приватній лікарні :) Це все я до того, що дитину в Канаді не так вже й легко до школи доростити навіть з батьками айтішнтками
-
Хотів би я жити де інакше. Адекватний менеджер це завжди добре
-
Если по уголовной статье возможно коллаборационизм это уже входит в милитари что запрещено прямо уставом интерпола это не надо даже денег и своего адвоката чтобы апеллировать
-
В целом, общий посыл Кожаева логичный, но щитпостит он капитально
-
Запросто - декілька тижнів в СІЗО і трохи грошей на адвокатів. Якщо немає «свого» юриста то екстрадують і далі розбирайся
-
Я думаю тут ще не всі справжнІ канадці
-
Можна
-
капец. Незнаю в передмісті Торонто ось так було. В Торонто я зараз, ще не ходити в волкін
-
В чарівному місті Оттава 🫠 і я іноді їзжу до вас в Торонто робити УЗД… по 4 години.
-
Шария уже дважды пытались
-
а де ви живете? Ми жодного разу в волк ін більше 30 хв не проводили, і це вразховуючі час на "чергу" (звичайно з 1 людини), прийом у лікаря (максимум 4-5 хв) і забрати тут же на місці в аптеці антибіотик той рожевий, разбодяжений (амоксілін) )