(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна
-
капец. Незнаю в передмісті Торонто ось так було. В Торонто я зараз, ще не ходити в волкін
-
В чарівному місті Оттава 🫠 і я іноді їзжу до вас в Торонто робити УЗД… по 4 години.
-
Шария уже дважды пытались
-
а де ви живете? Ми жодного разу в волк ін більше 30 хв не проводили, і це вразховуючі час на "чергу" (звичайно з 1 людини), прийом у лікаря (максимум 4-5 хв) і забрати тут же на місці в аптеці антибіотик той рожевий, разбодяжений (амоксілін) )
-
Задержание да но не экстрадиция ( это невозможно без решения суда )
-
Знаю прецеденти коли по підозрі в уголовці на запит України затримували без розбору
-
Более того ещё и убежище дадут за такую попытку экстрадиции
-
В той статье еще прикольное есть. Получается куает закрывается, но всеравно можно приехать и получить ВП Following the end of overseas applications under CUAET on July 15, 2023, Ukrainians and their family members can still apply for a temporary resident visa to come to Canada, under pre-existing immigration measures. Once in Canada, temporary residents will be eligible to apply for an extended stay of up to three years through study permits and open work permits, all of which will be prioritized.
-
И я думаю из тех 160к ещё сколько-то % приехали, 3к получили и уехали
-
Ну не зовсім, обіцяють в пріоритетну обробку, але схоже що тепер платно
-
Да, потому что 160к приехало, а одобрено 1млн с копейками, обиделись они
-
Написали ж, подав на візітор, потім можна на ворк перміт подати