(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми колись рахували наш 1 bedroom, якщо говорити про IKEA та техніку не за всі гроші світу то було щось 5-6к Але це майже 3 роки тому, тому ще додати інфляцію Ну і плюс як кажуть у всіх смаки різні
-
От пары тысяч CAD до пары десятков тысяч))
-
Інші можуть по іншим програмам йти
-
У всех разные представления о необходимом минимуме.
-
Це ваш мінімум, я вважаю, що ліжко king-size це мінімум))
-
Але, це треба щоб повезло і ви приїхали так, під якусь таку розпродаж. В іншому випадку - шукати на маркетплейсі, або IKEA
-
Мінімум - це Обідній стіл иа 4 стільця бу - 50 Queen size матрац ікеа на підлозі - 400 Наматрасник та дешева білизна - 100 Ковдра, подушки - 100 Чайник - 35 Стіл робочий бу - 40 Тумбочка, комод бу - 60 Це якщо ми про мінімум
-
В нас наприклад сусіди продавали свій дім і продавали величезну к-сть і техніки і меблів щоб менше перевозити (+ у них 3 дітей які якраз "повиростали" з своїх речей і меблі) і деякі речі можна було взяти задарма. Тому можна навіть такі гаражні розпродажі подивитися.
-
Також є групи buy nothing на фб, безкоштовно віддають, там теж буває шо завгодно, від іграшок до ноутбуків чи 55 інч тб
-
І то вірно
-
Мінімум, це взагалі наявність житла, а так можна і на підлозі поспати
-
о и тут появились сторонники плоской земли
-
Це загальний мінімум на мій погляд :-) в мене лежить king+full в спальні, аеродром 3.5 метри