(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Но если это «давайте мы каждую переделку с нуля писать будем!!!», то да
-
Если у вас благодаря нпму десять разных версий одной и той же либы - я бы мб занялся рефакторингом, чем выкидывал деньги на сервера
-
Ну ось щось таке було в мене на останній роботі. Усі щось кидали і звалювали. А потім я намагався робити пайплайни з того треша. Ще й оновлювати реакт до останньої версії потрібно було асап кожного разу
-
Хз, надо разделять микрооптисизации и макрооптимизации
-
Ихмо но на собеседовании не стоит говорить, что "у меня дебичи какие-то в компании, не эффектные тулы юзают, я знаю какие лучше". На практике в сотни раз дешевле докупить/улучшить сервера чем останавливать работу и переделывать весь проект лишь бы собрался на 5 секунд быстрее, а стартапы вообще закрыться могут если опоздают с выходом на рынок на месяц, а тут переделывать
-
Я не оновлюю. Коли робив куа сервери треба було налаштувати білди фе + бе. От і замаявся.
-
Да, я об этом же
-
Обычно плохие решения создают не плохие девелоперы, а смены задач и приоритетов
-
Вы же девопс? Зачем вам обновлять библиотеки у команды разработки. У них лимит по памяти, пусть сами и мучаются и думают как улучшить
-
@shredder101 от прямо зараз вже ні до чого) ми перейшли із «чому реакт фігня» до «як стріляютьв коліно на фронтенді» 😁
-
Любая разработка - балансирование между long term goals и short term goals
-
t.me/uaitincanada/98200/320407
-
Продолжая прошлый тред, правильный процесс разработки начинается с установки метрик, таргетов и приоритетов
-
Интересно когда добавили
-
@smilesvua ми тут тусуємось, го сюди. В мене це раннер github actions, щоб деви могли прото кнопочку жмакати на мануал воркфлоу
-
а чого ти тоді тримаеш сервер взагалі? потрібно зібрати - підняв, забрав, прибрав
-
А ревью?
-
Это и плохо, что просто пилят фичи не думая об остальном
-
Я би сказав 50/50, була задача додати сторінку з функціоналом як в екселі, той хто це робив поставив 3 різні пакети, потім якось забулось бо запара була, так ті 3 пакети і тіліпались поки не порефакторив їх)
-
Ролі розподіляються в кожній компанії по своєму. В нас я роблю іноді девопс, іноді платформу, переважно бекенд. Розробники фе просто на фул стім пилять фічі та підтримують е2е. Боюся, що налаштувати щось подібне вони не зможуть.
23 Jan 2023, 01:02
286159/647375
20 minutes ago