(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А не форма 134 вс 134а
-
Мы про конкретно новый вопрос в форме
-
ALERT: Starting Jan. 6, 2023, you must submit Form I-134A, Online Request to be a Supporter and Declaration of Financial Support, if you are a potential supporter of a: Ukrainian or their immediate family member as part of Uniting for Ukraine; or Cuban, Haitian, Nicaraguan, or Venezuelan or their immediate family member as part of the Processes for Cubans, Haitians, Nicaraguans, and Venezuelans.
-
це перший, бо інакше ти відволікаешся від того над чим працював за планом. а кости оптимізувати на періодичному заплановаму ревью, і вартість білд машин буде поза топ-10 оптимізацій 99%
-
Ну це було 4 роки тому, стартап нісся на всіх парах, кожен місяць сторінки перебудовували під різних клієнтів, були хлопи у яких були свої таски які вони закривали, пару разів пробували вводити код ревью але все закінчувалось простим апрувом, лиш би без конфліктів. Так той стартап і дожив до сьогодення в вигляді "спасибі що не вмер" 🫠 З нашої крупної тіми залишився я на фронту і захотів потрохи рефакторити, але сподіваюсь знайти роботу тут тому так той проект і помре (а може й ні)
-
Это другое 134 - офлайн форма 134а - онлайн
-
не можу, вони всі мають якісь недоліки чи заточені під щось одне. мабуть gitlabci чи дженкінс, але вони мають свої недоліки.
-
Я 5 числа сабмитил, не было такого