(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так
-
Cec?
-
Привіт, продовження пригод по renew PR Card. Треба заплатити fee. Зайшов платити fee за PR карти, там графа Кількість. Написав 3, бо поновлюєм три карти. В результаті прислало не три окремих чеки, а ОДИН на всю суму. Так як аплікейшни на всіх подаються окремо, як тепер, один і той самий чек додавати до всіх трьох аплікейшнів? Чи краще рефанднути і заплатити три рази по одному, щоб було три окремих чеки?
-
Поділюся новиною. Схоже що нашу заявку на PR апрувнули. Сьогодні в трекері з`явилися данні COPR🎉 Кому цікаво, з дати подачі документів пройшло 2,5 місяці.
-
Туди так, назад я б дала 2 конверти, ну їх. Подрузі в конверті прийшла довідка її, чоловіка і жіночки з Галіфаксу. Добре що в жіночки прізвище не як у мене і живе не в торонто, і фб має
-
So what? Sue me
-
Але коли подавались на нові паспорти, одним конвертом їх вернули
-
А який таймлайн? Зарахували медицину яку на візу робили чи нову треба було робити? Коли background check закінчився?
-
Мені якщо що тільки 7 червня імейл приходив, всі інші рази я просто сама логінилась в трекер і знаходила зміни.
-
Medical passed, background check in progress, eligibility not started. Був тільки один апдейт з медициною 14 червня
-
Jim Jeffries на свому стедапі Freedumb на рахунок цього теж гарно висловився: Our fight in this world is not against Islam it’s against religion, because I can tell you this for sure. No one’s head has ever been cut off in the name of atheism – no one has ever cut into human flesh and looked down into the camera and screamed ‘In the name of nothing!’
-
А що вам трекер показує?