(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
я повністю з тобою згоден
-
🔥 "MIT Навчання: Сертифікація - Останній День для Реєстрації!" Реєструйтесь зараз на програму "MIT Emerging Talent Certificate in Computer and Data Science"! Ця 9-місячна онлайн-програма від престижного Massachusetts Institute of Technology (MIT) створена, щоб надихнути талановитих осіб, включаючи біженців, мігрантів та студентів з малозабезпечених середовищ, стати агентами позитивних змін у своїх громадах. Я також хочу нагадати вам про мою групу ML FAANG Edu, яка зараз присвячена вивченню ML та підготовці до Intervew. Але там є ще багато інших корисних навчальних матеріалів, тому приєднуйтесь! 👉 Посилання на курс від MIT Якщо вам потрібна допомога з реєстрацією або ви хочете записати відео, буду радий допомогти - пишіть мені в приватні повідомлення. Не дозвольте цій можливості втекти! Подайте заявку сьогодні та розкрийте свій потенціал з MIT Emerging Talent. 🚀 📅 Крайній термін подачі заявок cсьогоді до 23:50 EST або до 4 ранку GMT+2 #MIT,#ComputerScience ,#DataScience ,#Можливість,#USA,#EB2-NIW
-
Буду їхати з downsvie біля 20.30, можу когось підхопити
-
Я без
-
сільверадо наче?
-
НУ якщо у тебе була американська тачка, то звичайно що з США дешевше
-
треба було з ОАЕ возити, було б ще дешевле. Я на тойоту все з еміратів брав
-
Думаю один стілець знайдуть
-
І якщо дивитися на продукти то так середній кошик дорожчий чим наприклад в Іспанії чи Португалії. Але тут різноманіття в рази краще чим у Європі. От за що люблю штати то це якщо китайський чи корейський, чи хрін зна який магаз\ресторан то там дійсно будуть товари і страви притаманні цій нації, а не як у європі дешеве позерство