(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тот уже старый
-
очевидно купить новый айфон
-
бо з чату робиться треш
-
Видав вам пʼятьом мути
-
Забронировано на 7 людей, ориентировочно по опросу будет +-10-12 человек Думаю, кто первый того и тапки стул
-
Спасибо
-
А кто-то знает за U4U программу в сша, там же есть требование, что только те люди, которые находились в Украине на 11 февраля по ней проходят «Ukrainians must have been resident in Ukraine as of February 11, 2022», или я что-то не так понимаю?
-
Привіт Порівнюю Німеччину і Канаду. Хто спробував обидва варіанти - поділіться своїми враженнями. Поки бачу, що морально в Німеччині важче, але фінансово легше. В Канаді навпаки. Чи я помиляюсь?
-
в onlia тоже звонить или идти ?
-
Desjardins onlia cooperators sonnet
-
А мені сказали що нижче не можуть
-
Залишок просто піде бухати в інше місце
-
Можуть і не дзвонити, все онлайн
-
просто мне сайт дает квоту $1000/месяц не надо мне звонить с таким предложением 😃
-
Вони тобі дзвонять через 2 дня
-
Познайомилися з парою з 3-ма дітьми біля Ніагари. Вони побули в Канаді пів року і планували вертатися назад в Німеччину. В них була хороша німецька(основний мінус для багатьох) . Решта їм там більше подобалося. Головні плюси Канади - тут всі імігранти і легше відчути себе своїм. Ну і можна працювати на Штати в їх таймзоні.
-
Так, я більше за те що і на ПР і на паспорті будуть одній й ті самі претензії Канади на податок. Просто ПР заекспайриться і тобі буде без різниці, а паспорт ні 🙃
-
Паспорт канады вне очереди
-
I am not 100% gay
-
My cock size is 9cm 😐
23 Jan 2023, 01:02
288181/643529
8 minutes ago