(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Треба телефонувати
-
Так, легко
-
Все! Сегодня уже плюсовая и мы прощаемся со снегом. Но его столько выпало, что I’m still hoping for the white Christmas!
-
У нас наш -5 вчера резко начал таять и на улице стало примерно так😀
-
Трохи не зрозумів, канадські банки блокують рахунки якщо розрахуватися за кордоном?
-
Пояснювати треба буде податковій, якщо банк зарепортить в FINTRAC
-
Ще можу порадити Wise - там можна поповнити свій рахунок з картки Visa/MC, і поміняти або залишити на рахунку
-
У нас тоже в Оттаве вчера закрыли. Я возмущалась )
-
Так, питання було про дівчат)) далі самі вирішуйте)) дівчата ведуться на confidence, якщо вони не голд дігери, то якщо хтось втрачає цей confidence на якійсь автівці - так, купувати не треба)) З іншого боку, щоб догодити голд дігерам, треба добряче вийти за 100К, Тесла не прокатить, на ній усі mid age китайські батьки в нашій школі катаються 😀
-
Вчера закрыли школы. Зачем спрашивается? Весь день было +6 иногда дождь. Вечером после 7 начался снегопад, сильный ветер, видимость метров 20, не более. К утру думал наметёт кучу снега. Но нет, вполне себе умеренно.
-
Але що з тими американськими доларами потім робити - ще одне питання
-
У CIBC є банкомати, що видають американські долари. Там буде комісія за зняття ($3.5 здається) як і у більшості інших банкоматів.
-
Укрсіб та Scotia/Tangerine входять до Global ATM Alliance, зняття буде без комісії, але в кадах. Конвертація йде за курсом МПС (Visa/MasterCard).
-
На хоча б без свв)) але так
-
Реальні, але ось на практиці дивлюсь батькам не блокують, а канадські аж бігом мені оплати в україні блокують (в мене декілька карток, всі відомі банки, секьюріті блін)
-
Зря чтоли тут экзамены по вождению сдают
-
Не забываем)
-
Позавчера написал лучшему другу со школы, пишет что 2 месяца назад на Харьковском направлении гнали орков, им зашли в спину или они убегали от другой нашей группы и сразу убили 5 наших, 3 ранили включая его. Ранение тяжелое, неделями в реанимации, повреждён позвоночник, лёгкое, ходить не может, врачи прогнозов не дают, но говорит что каждый день лучше становится и ноги чувствует 😢😢😢
-
Хто в канаді вже які там вилки в розетку? Може хтось сфоткати
-
у друга тоже коллега погиб на днях
23 Jan 2023, 01:02
28825/634566
5 minutes ago