(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Насправді, навпаки. Чоловік зможе себе забезпечити в Канаді. Я зможу себе з дітьми забезпечити в Німеччині. Якщо не вистачатиме- тут є програми держ підтримки. Тобто на перші роки нам лиш потрібно екстра гроші на перельоти. Коли вийдем з мін зарплат, побачим по ситуації. Але цей план все одно галімий. Краще відразу обрати країну
-
Ничего не сделаешь это та же аудитория что и антиваксеры и прочии теории заговора
-
Сорри что то запутался вы уже переехали или то же в процессе размышления?)
-
У меня выходит например хуже соотношение поэтому интересно как у других у кого такое же планы
-
А работу в Канаде искали? Надо прикинуть расход доход для начала
-
Делал прививку только чтобы пустили в мак. До сих пор не понимаю зачем она нужна была здоровым молодым людям.
-
в процессе)
-
Если серьезно был расчёт что привитые не будут заражать старых и больных
-
Как зачем? Чтобы чипировать конечно)
-
Хз если честно. В лнр чипировали спутником и выжили ж. Хз в общем, наверное это было надо, но явно не всем🤪
-
Моя дружина - молода здорова людина, перехворіла ковідом важкою формою із пневмонією. Їй дуже не сподобалось. Максимально прям не сподобалось. Але перехворіла тоді, коли ще вакцин не було зовсім, тобто в самому початку... Якби були вакцини то краще було б ширнутись щоб принаймні перебіг хвороби був легшим. Це ще окрім вищезгаданої стратегії про гальмування поширення хвороби.