(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Залежить від программи, по СЕС закордонний досвід тільки до 3х років максимум там бали додає.
-
Много рефералок сгорело потому что хр писали мы смотрим только в Торонто на ваш релокейт нам пох
-
Но почти все собесы тех это рефералки
-
Ну я больше про то что целевая аудитория этой пропаганды непробиваемая и вряд-ли с этим как то можно эффективно бороться
-
И коллы с хр штук 15
-
Из них 5 тех
-
Ох ну собесов 8
-
В поддержку AfG
-
Сейчас боты активно разжигают против мигрантов особенно украинцев как источник всех проблем
-
Вона йде всюди абсолютно, навіть в Україні
-
Так же активно идёт пропаганда в Германии
-
Спасибо за ответ ! А эти 6 месяцев, у тебя много собесов было ?
-
В США оно то же отлично работает в определенных слоях общества ( с небольшой модификацией)
-
Факт, є відсоток людей які самі по собі схильні до подібних речей
-
В начале июля я размещал пост о наступившем в отдельной стране коммунизме - поставщикам Минобороны запрещено иметь прибыль. Если вы думаете, что проблема решилась, то нет. Даже президенту не удалось с ней совладать. ___ Dana Yarovaya: Серія перша. При проведенні аудиту Мініоборони Державна аудиторська служба визнала ВЕСЬ ПРИБУТОК ПОСТАЧАЛЬНИКІВ МІНІСТЕРСВА ОБОРОНИ ЯК ПО ЗБРОЇ ТАК І ТИЛОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБИТКАМИ ДЕРЖАВИ. Серія друга. При зустрічі Володимира Зеленського з бізнесом, президент ставить задачу Кабінету міністрів в особі Дениса Шмигаля врегулювати це питання. Серія третя. 2 тижні йдуть погоджувальні наради, щодо внесення змін до існуючих постанов Кабінету міністрів. На крайній з них я була присутня. Було прийняте рішення скасувати 335 постанову КМУ, та врегулювати питання прибутку в постанові 1275. Всі погодились, навіть голова Держаудиту словами через рот говорить про те, що переглянуть висновки державного аудиту в частині прибутку. Серія четверта. Зміни до 1275 ніби проголосовані, але постанова ніде не опублікована. По типу: «ти суслика видишь? Нет. А он есть». Серія пʼята. Мені стало відомо з особистих джерел, що підтверджує Федерація роботодавців України та всі асоціації різних галузей промисловості, які працюють з МО. А тепер увага! Замість того, щоб переглянути своє рішення, Держаудитслужба розсилає листи по правоохоронним органам, де повідомляє їх, що прибуток підприємств, які працюють з МО, це збитки нанесені державі і ініціює відкриття кримінальних проваджень. Серія шоста. Заключна. Всі постачальники МО від шкарпеток, трусів до зброї різних калібрів, завмерли в німому шоці, від очікування маскі-шоу, обшуків, виїмки документів, and other. Десь між цими серіями МО подає позови до суду. По зброї інформація закрита, по тиловому забезпеченню до Київського окружного адміністративного суду, справа 320/20717/23 про визнання протиправними дій та скасування пунктів вимоги. Що маємо в сухому залишку. 1. Розпорядження Президента України проігнороване Кабінетом міністрів. 2. Постачальники МО в тихому «ахері», як і я разом з ними. 3. Ми отримаємо зрив постачання будь-чого під час військового стану, якими б прозорими закупівлі не були. До чого це призведе? Правильно. ДО ПІДРИВУ ОБОРОНОЗДАТНОСТІ КРАЇНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ. І на останок питання. Навіщо? Для чого це робиться? З недолугості, непрофесіоналізму, чи чого ще? Я не знаходжу на ці питання відповіді. Можете пошукати їх ви. Доповідь закінчила. P.S. Розповсюдження цього допису вкрай важливо. Тикати паличкою треба, бо щось заносить товаришів на поворотах.
-
я не чува про цю історію, що там в двух словах?
-
Первые два были два молодых парней в центре Виннипега
-
Это кстати 5й украинец с начала cuaet выглядит не очень
-
я згадав інцидент (не про Германію) - в Альберті коли українець просто чекав автобус і його пирнули ножем ))
-
Весь )
23 Jan 2023, 01:02
288444/644267
about an hour ago