(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Причому це якесь довбойобство, спочатку кричати "Одесса русский город" а потім їбашити ракетами
-
Ризиковано імхо
-
Ну мабуть що так) я таким не займаюся. Навіть запаковую як було при поверненні😁
-
А потім роботи в амазоні цю посилку з каменями кинуть в більшу коробку та комусь відішлють😝
-
Звучит как проверенная тема😝
-
Ну как бы Харьков, Мариуполь
-
В наших пабліках таких людей називають свідки бульбашки😝не то щоб я не згодна, питання для потенційних хоумовнерів скоріш у тому, коли саме рване та що вигідніше - чекати (а багато хто вже 10 років чекає та платить оренду), чи вже взяти та може до бульбашки ще проскочити
-
Так, так, русня в логіку не дуже
-
Звучить, ніби вам двом ті ВНЖ важливіші за сімю ...
-
Кому цікаво, розповім історію співбесіду з Амазоном. Ванкуверський офіс. Відправив резюме на якусь вакансію аж в лютому 2023 року. Поставив галочку в пункті "можемо вам написати, якшо буде інша позиція по вашому профілю". Відписали на початку липня та запропонували позицію на SDE II. Погодився, відправили лінк на онлайн ассесмент. Дві задачі leetcode між medium-hard (на ці дві задачи півтори години), потім тест на особистість та тест на шось типу cultural compatibility. Пройшов. Далі запросили на phone interview. HR питала про те, який досвід я мав зі скейлингом високонавантажених систем, окремо суто про досвід горизонтального скейлу, кількість транзакцій та юзерів на проєкті, питала про OOP, функціональне програмування, паттерни проєктування, про хешування, які є алгоритми сортування та пропонувала різні кейси з питанням "а ось сюди який?". В кінці трошки попитала про минулі проєкти та розішлись. Всього лише 30хв. Далі процес мав би бути он-сайт 4 інтерв'ю підряд. 1 кодінг інтерв'ю, 2 сістем дізайн інтерв'ю, 1 біхейворал інтерв'ю. Тим не менш, HR надіслала імейл, що мій експіріенс відрізняється від того, що їм треба, тож далі не пропустили :)
-
@sdwvit може тягне на закреп
-
Кому цікаві люди? Путіну чи тим овочам 140 мільйонним? Їм пофіг на все. Окрім захоплення будь-яким шляхом. Цілим чи ні
-
Все там з логікою Ок. Порт Одеси можна нищити, зернова угода відійшла у вічність. Інші міста можна знести повністю щоб народ виїхав. А потім відбудувати халабуди і завести бурят та сибірят як в Криму, ОРДЛО, Маріуполі.
-
Кто был на выходных, признавайтесь))
-
www.instagram.com/reel/Cuu2NacpNIk/?igshid=YzcxN2Q2NzY0OA==
-
#interview
-
Действительно, почему вдруг они осуждающе смотрят на расиста? 🤔 Выглядит странно, но не сильно отличается от любой другой толпы или фестиваля
-
Якщо судити по відгуках з blind’у, то все-вірно. Саме смішне було, коли я в кінці запитав про work-life balance та job security. HR буквально засміялась й я не перебільшую 🤦♂️ Відповіла, що жодних гарантій.
-
В соседнем чатике фаанга рассказывали как были собесы 5-10 минут, где челы телепатически определяли норм чел или нет, без особых тех-вопросов. А опыт действительно отличался? (на твое мнение)
-
Имхо, то, что слышала от амазона – самое худшее из всего фаанга, и тебя как-то еще много спросили лол
23 Jan 2023, 01:02
288744/634833
about 4 hours ago