(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я хз как вам они дают такие цены... мне ничего по моим правам ничего не подтянулось, Онлиа даёт 570, соннет 400... При этом когда сдавал G1, указывал 15 лет стажа в Украине
-
Мне td дал 615, брокер которого посоветовали когда тачку покупал - 440
-
Всім привіт, маю питання до тих хто вже отримав PR та подавав ФОП досвід в EE, стосовно заповнення Work history та адрес працевлаштування. У мене був ФОП зареєстрований по місту реєстрації (Вінниця) і 2 роки я працював на одну компанію і потім 2 роки на іншу, які розташовані були в Києві. Як саме ви б вказували роботодавця як Private entrepreneur Mr. John Brown (Вінниця) чи ТОВ “ІТ компанія” (Київ), зазначивши чекбокс self-employed?
-
Ну все. Ліваєм @sdwvit хаєрите?)
-
Мне местные гонят на RBC что они могут поднять чуть ли не в полтора раза за любой залёт или просто так
-
жіпа переїзду
-
еще очень зависит от места вашего проживания, авто и т.д. Мне вон если в онлайн калькуляторе считаю в онлии для рандомного адреса в соседнем городе, то показывает на 80 баксов дешевле
-
Мені ТД дофіга сказали, РБС була найдешевша з тих, шо дзвонив
-
можете чисто из любопытства запросить Driver Record (по крайней мере в Онтарио, порядка 20 баксов стоит), чтобы проверить когда у вас в системе зарегана дата выдача первых прав, украинская ли она
-
Я тоже офигел, до этого думал что TD дешевле всего
-
Ви так заморочуєтеся, бо компанія не дала нормального листа з годинами і зп? Тут багато спорів було про то, чи фоп то контрактом, чи ні
-
Анонсували 2 дні в тиждень в офісі. Мдэээ
-
на житло? дешевше square one там де 17-18 дол?
-
на ділі виходить десь 200, бо вест 4 роки і бонус варіативний
-
новому хайру up to 250k TC
-
і платять дофіга масла
-
а офіс ти знаєш де якщо хочеться
-
Ага, буду знати
-
Okta наймає жавістів бтв і у них вічний ремоут