(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
просто дивись хто скільки платить і не проси, вони самі дадуть тобі цифру github.com/sdwvit/CanadianTech
-
Ипсо + ии переводчик?
-
9gag.com/gag/a7qAKQ2
-
1 - прям дуже залежить, особливо де основна частина команди розташована. Моя в долині, тому усі дзвінки обід - після обіду в мене (я на східному узбережжі). Хоча працюю коли зручно саме мені. В дружини команда на східному узбережжі - в 9 ранку перший дзвінок у них.
-
канадці зазвичай рано встають
-
правило хорошого тону в канаді це мітинги не раніше ніж 30 хв після початку дня, unless хтось з кимось домовиться
-
а не "якщо не нагадали, значить можна не робить"
-
типу тільки нові вимоги обговоорюють
-
він каже що вони висувають вимоги, і якщо перестали говорити про корупцію значить там вже йде прогрес і вони задоволені
-
ти не дослухала до кінця може
-
А вона дає доступ до CELPIP Paid Study Materials? Якщо так, то чи є умови по тому скільки годин потрібно в неї брати щоб отримати доступ?
-
дякую за відповіді
-
Дає доступ, десь може мічяць після занять, я взяла 4 уроки і мені вистачило щоб потренуватися
-
Не знаю на рахунок умов, але доступ дає наче доки ти з нею займаєшся. В мене просто вже свої були куплені
-
Ну надеюсь это заметит не только те, кто просят, но и люди которые живут в Украине 🙂 А пока так, да
-
того одеського воєнкома з домом в Іспанії ледве звільнили, які посадки 🥲
-
згадую рекламу про "прийде весна будуть посадки..."
-
Кажуть що тут так не законно. А взагалі це нормальна практика в европі, Англії, наприклад. Тому було дуже дивно що тут не так… а потім зрозумів все - і вирішив що все так, приїхати в Канаду і заплатити за рік вперед = ніхто би сюди не їхав 😅
-
Не законно по идее. Но именно так мы сняли квартиру по саб-лизу через 4 часа после приземления не имея ни работы ни пр.
-
Я не вірю в порівняння з одної причини. Навіть тут в чаті одним рашка це Пакистан, іншим Індія. Якщо українці не мають спільної думки, як можна очікувати її від людей що взнали про нас пару років тому?
23 Jan 2023, 01:02
288991/637822
15 minutes ago