(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
згадую рекламу про "прийде весна будуть посадки..."
-
Кажуть що тут так не законно. А взагалі це нормальна практика в европі, Англії, наприклад. Тому було дуже дивно що тут не так… а потім зрозумів все - і вирішив що все так, приїхати в Канаду і заплатити за рік вперед = ніхто би сюди не їхав 😅
-
Не законно по идее. Но именно так мы сняли квартиру по саб-лизу через 4 часа после приземления не имея ни работы ни пр.
-
Я не вірю в порівняння з одної причини. Навіть тут в чаті одним рашка це Пакистан, іншим Індія. Якщо українці не мають спільної думки, як можна очікувати її від людей що взнали про нас пару років тому?
-
Деякі ще до приземлення так знімали)
-
люди не мають спільної думки стосовно чого завгодно. наприклад нещодавно мені доводили що сонце це планета. історично індія була імперією яка захопиоа пакістан і потім була захоплена брітішами. коли британія залишала пакістан отримав шанс і ціною величезних злиднів його не втратив.
-
Буду в Калгарі наступного тижня. Може хто захоче зустрітися - пишіть 😊
-
Мы нашли до. Просто надо было переоформить, подписать бумажки, получить ключи и кеш отдать.
-
Що правда вони поспішили публікувати, бо цим дали корегування прильоту.. хоча мабуть і так їхня розвідка без проблем дізналась що і куди прилетіло
-
Вночі, під час найсильнішого обстрілу Одеси, з початку повномасштабного вторгнення, деякі представники українського суспільства щиро раділи вибухам, бо вбачали в цьому появу "цікавого" контенту (увага на відео, там досить цікавий діалог). Спеціалісти GEOINT Оsintflow змогли визначити точне місцезнаходження недоблогерів. Сподіваємося вони будуть притягнуті до відповідальності. Координати: 46.383392, 30.712705, вулиця Жемчужна ,село Лиманка, Одеська область #geoint ❗️Підписатися - @osintflow Написати @osintflow_new_bot ❗️
-
У меня было прямо 08:30 приходят, до 9 надо уже за компом сидеть, в контракте прямо как у продавщицы из Сильпо прописано. Дейлик в 10.
-
Randstad Salary guide 2023
-
1) залежить від компанії, але раніше 9 не бачив мітінгів 2) кар'єрні консультанти це скам, кидай резюме сюди + гайд є по зарплатам відповідно до провінцій
-
у Віті в рідмі набагато більші зарплати чим у цьому гайді
-
Если нужна егпу то игра наверное не очень заточена под стимдек
-
Це буде гірше ніж вбудована гпу
-
У нас в контракті прописано, що в 9:00 треба бути на місці, в робочому стані, з відкритим ноутом etc. Стендап в 9:15, в реальності всі приповзають на стендап сонні :-) я прокинаюсь в 8:45 хех. Фулл ремоут
-
ну і лінукс не підтримує egpu
-
Egpu навіть через thunderbolt буде максимум як pcie 4x
-
сенс брати стімдек, якщо до нього не підрубити egpu
23 Jan 2023, 01:02
289007/643568
3 minutes ago