(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
бензин) или с него не идёт?
-
Окуляри, ліки, сервіс авто та резину
-
Тільки більше і розвинутіше в 2 рази
-
Само не жере, в мене свопа немає зазвичай
-
Ну що ж.
-
Ти певен що проблема не в кількості фонових процесів?
-
Volkswagen Taos 2022
-
Ford?
-
Звісно ні
-
Але з врахуванням що свіжий тандерболт це псіе v3 це як pcie x8 v2, чого відеокарт середнього класу цілком достатньо
-
Сорі за лонгрід, але вже руки опускаються 🫠 У мене нова машина з салону. Пробіг 10к. Вона - одна суцільна проблема. Доходить вже до тих, що загрожують життю Коротше, car is a lemon. Ділер помилки репродьюснути не може, сьогодні не повернули, будуть ще другий день діагностувати. Але проблем настільки багато різних, не механічних, що я впевнена нічо не пофіксять. Гарантія є, але мені шось підказує, що вони буду максимально тягнути з цим. Як в такому випадку говорити з ділером? В Україні вибору дуже мало. Цікаво може тут є якісь способи змусити ділера щось зробити? Я б її скинула, але ще рік кредиту (не особливо проблема), а от що в нас поки нема піару і не всі захочуть давати новий норм кредит, це стримує … (Один рекол і перепрошивка вже були. Краще не стає)
-
Чого ти так певен? Почитай вище посилання
-
Так а что вы хотите? Денег за машину вам не вернут, все проблемы будут устранять при диагностике. Можете снять слезливый ролик и выложить на ютьюб и с помощью этого коммьюнити накрутить просмотров и обратиться к дилеру с предложением урегулировать вопрос. Тут инстуты репутации всё ещё работают