(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нормальних містах впринципі майже усюди можна без авто, але ладно)))
-
Нормальне місто можна довго описувати, але одна з основних умов - комфортно жити без прив'язки до авто у будь-якому районі.
-
www.youtube.com/watch?v=EDWo6m5hbG4
-
Я не говорю що тобі чи не тобі треба /не треба, але ок, важко))))
-
Не треба принижувати собівартість і думати що тут «юристи сильні, я нічого не зроблю». Поговоріть з дилером, скажіть що ви будете скаржитись в OMVIC. Для вас це нічого не коштує - тільки час на заявку. Якщо і там не допоможуть є варіант з CAMVAP де треба буде дзвонити в Фольцваген
-
ну по суті всі несправності були досить незначні. Нічого критичного. Але всі пов'язані з механічними пошкодженнями, які ми одразу не помітили. То поцарапані вікна, то погнута дверка
-
GLE останньої моделі
-
Що за машина?
-
схоже тут нові машини всі з приколами =) Ми також купили машину нову, в понеділок їду черговий раз до дилера - на 4.5к км почав тріщати руль при поворотах 😂 Авто було на "усуненні несправностей" вже 3 рази. В понділок четвертий...
-
І от зараз - руль. При тому що він почав скрипіти так, що ігнорувати цей звук досить проблематично, і пластик під ним при повороті відчутно "ходить", що швидше за все цей скрип і викликає. Я не знаю, чому він не скрипів раніше і що це спровокувало, але пообіцяли виправити за день
-
Это личный опыт? Другое дело индусы с китайцами те сразу за своего примут)