(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але поки що всі скарги з якими я до них приходив - досить оперативно фіксять. Я навіть якось приїхав із заляпаним кавою салоном (кава з молоком, якщо хтось розливав в салоні таке - знають що це дуже неприємно). То за день почистили
-
так, але одне з найбільших - погнута задня дверка (як ніби хтось зачинив двері і щосб потрапило між ними і корпусом авто). Ми це помітили після того як нам в дилері замінили поцарапані вікна
-
Ну і я помітив що тут німецькі авто з салону відчутно дешевші ніж в тій же Німеччині. Ну і мені щось здається що ця економія - саме на збірці
-
Скидки и гранты не отменяет факта что облучения платное и большинство студентов будет платить кредит. При этом не сказать что низкие налоги ( в смысле оплаты с бюджета )
-
Досвід двох родин які переїхали до Німеччини , і однієї родини які з Німеччини до Канади
-
Від 8 років і до всього життя
-
Ну опыт он же разный я не спорю, мне проще как то найди общий язык с немцами чем с индусами) А эти семьи как долго жили в Германии?
-
Вони тут такі самі як і в інших країнах
-
Ну мои жили в ГДР ещё, вообще Германия очень сильно разная
-
Ні, фрг. Західний Берлін якщо конкретно
-
Стереотипы имеют основаниям но не буквально
-
Конечно люди разные попадаются
-
Ага а в Канаде шапки из бобров)
-
Це ж не збірка, а тонший метал. Як можуть роблять авто легше, що таке зробити досить забути фломастер
-
ГДР?