(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А с Германии в Канаду давно переехали? Из всех названых выше критериев ни один не является критическим, мне кажется больше веса имеют финансовые вопросы и work-life balance и потом уже остальные факторы
-
Вы делаете Blaue Karte?
-
Ні, ми отримали захист по 24 пар. Місяць назад прийняли закон, що спрощує отримання громадянства. За 3 роки, з В1 німецької, зданим інтреграціним тестом та роботою є всі шанси отримати громадянство.
-
Як тій родині що з Німеччини до Канади - сама Канада? Що вони взагалі розказують? Може зконтактувати з ними напряму? Ті ж сім'ї які полишили Канаду і поїхали в Німеччину я розумію. Мені потрібно зрозуміти іншу сторону)
-
Мы сейчас с женой в Европе и думаем в какую правинцию ехать чтобы быстрей получить Пр, сейчас думаем по поводу Галифакс либо Калгари, так как и там и там есть хорошие провинциальные программы, но как я понимаю, могут быть проблемы с поиском работы. Как считаете где будет проще найти работу синьер бекенд деву(джава, node js) 6+ лет опыта, в Калгари или Галифакс? Погода,наверно, до получения ПР не так важна, просто чтобы город был +- развит, а ПР уже можно будет переехать куда хочешь. Рад буду услышать ваши мысли )
-
А можно пруф на этот закон ? Я не нашел такого. 3 года только для Блу карт. В остальных случаях надо 60 месяцев соц выплат как минимум для ПМЖ
-
И даже в законопроекте нет ничего про 3 года для получения ПМЖ
-
Есть такой законопроект но законов не видел чтобы принимали или я что-то упустил?
-
Германия упрощает получение вмж но для получения ПМЖ все как раньше то есть 5 лет
-
У Німеччині узгодили новий закон про громадянство – DW – 19.05.2023 www.dw.com/uk/u-nimeccini-uzgodili-novij-zakon-pro-gromadanstvo/a-65682059
-
И тут нет ничего про 3 года на ПМЖ. Там какие исключения описаны только
-
Так он же не принят, его согласовали и теперь он должен пройти голосование в бундестаг
-
Отримання громадянства Німеччини (Einbürgerung) | Handbook Germany handbookgermany.de/uk/citizenship
-
Так, пишуть,що не набрав чинності. 🤔Але його погодили. Це справа часу. Ну мені в цьому законі подобається, лише те що не потрібно відмовлятись від українського громадянства.
-
Там ХДС против даже могут запросто не проголосовать
-
Ну как минимум можно наперед посчитать доходы и расходы. У меня выходит не очень потому собственно говоря и такие сомнения возникли
-
в Катар ніхто не хоче?)) постукався до мене рекрутер на Джавішну вакансію з віза спонсоршипом)
-
За кого-кого а от в Тойоті такого не чув. Всі американці що були (Ford Mustang, та Chevrolet Equinox) - всі з якоюсь болячкою були, серйозною та не дуже. Кожен раз вони міняли щось або якось це усували, але через час все одно різні болячки вискакували. Після такого досвіду, жодній живій людині не рекомендую купляти американських машини. На Тойоті жодних нарікань взагалі. В родині вже було 10+ нових Тойот - ні одна з них так часто не їздила на починку як американські бляшанки.
-
Як порахувати доходи,якщо я не знаю на які позицї з якою зпл влаштуємся...