(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в Катар ніхто не хоче?)) постукався до мене рекрутер на Джавішну вакансію з віза спонсоршипом)
-
За кого-кого а от в Тойоті такого не чув. Всі американці що були (Ford Mustang, та Chevrolet Equinox) - всі з якоюсь болячкою були, серйозною та не дуже. Кожен раз вони міняли щось або якось це усували, але через час все одно різні болячки вискакували. Після такого досвіду, жодній живій людині не рекомендую купляти американських машини. На Тойоті жодних нарікань взагалі. В родині вже було 10+ нових Тойот - ні одна з них так часто не їздила на починку як американські бляшанки.
-
Як порахувати доходи,якщо я не знаю на які позицї з якою зпл влаштуємся...
-
Я тоже не в Канаде но мне готовы были сделать офер
-
Чтобы +- понимать
-
Достаточно просто хоть скрининг с рекрутером
-
Проходить собеседования смотреть вилки ЗП
-
Він не айтішник, але йому ок
-
Тогда мне кажется лучше была ситуация что в экономике что на рынке труда чем сейчас
-
3 роки тому
-
Як тоді галіфакс попав в це питання?
-
Там писали про очень большие проблемы с медициной в Галифаксе если что ( невозможно попасть к врачу)
-
Подобається. З плюсів Канади : справжній мультикультурне суспільство, відкритість людей, ринок праці з мінімумом барʼєрів, значно швидша бюрократія, більш різноманітна природа, штати поряд. З мінусів: немає купи країн навколо. Вайб та рівень розвитку торонто він ставить на один рівень з Берліном. Він сам корінний німець якщо що
-
І відстутність сервісів
-
Він не розвинений же
-
А все остальное без работы и получения пр уже не имеет смысла
-
У меня такие размышления пришли к неожиданным выводам что кроме бс нет вариантов потому что оттуда есть офер и там есть bc tech pilot