(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
common-law = 1 year lived together
-
@OliaMiller @Anas2asi Those who are eligible include Ukrainian spouses, common-law partners, parents, grandparents, siblings and children or grandchildren of a Canadian citizen or permanent resident. More detailed information will be made available closer to the launch of the program in October.
-
давайте в топік по іміграції бтв
-
до речі, можливо що common law має теж підійти
-
особливо якщо вже зустрічаєтесь
-
запросто можна стати родичем
-
В Німеччині автобани кльові, і зелені мости для тварин через дороги.
-
Ну і я так само їздив через Німеччину. Єдиний плюс що там безплатні дороги і інколи можна на всі гроші валити. Але і це насправді обман тому що не встиг розігнатися як уже якийсь ремонт чи розвязка і треба гальмувати
-
У мене доречі останні три машини американські. Нуль проблем
-
Ну ок, я як туристка була, не жила там
-
Автобани? Кльові? Лол. Здається одні з найгірших в ЄС. Постійні ремонти, погане покриття. Багато старих доріг. Аварії. Мало смуг.
-
Я хочу маму витягти. Але дякую, це теж варіант якщо щось піде не так з СЕС
-
"А в мене все працює" (с) :)
-
Не все, але треба шукати. Я спочатку теж була неприємно здивована, і вже не знала, що замовляти. Вже познаходила хороші місця
-
can confirm
-
якщо один з комон лоу має пр чи паспорт, то інша сторона комон-лоу може йти по цій програмі. Але дай я перечитаю
-
Так німці всі дуже жаліються, що автобани занедбані
-
Зелених мостів вистачає між Калгарі та ван теж) гарні
-
Тобто, чисто теоретично, можна і надалі залишитись із статусом common-law і можна не одружуватись, але двоє пройдуть по програмі?
-
Ми теж не жаліємося, і у вас поїсти любимо теж😀 але ось @DeepHill каже, що тут погано все й несмачно, бо йому знайомі сказали😀
23 Jan 2023, 01:02
290206/645592
about 3 hours ago