(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Аха-ха, звісно що ні. Ще в Україні брав першу: кадилак АТС з пробігом 15 тис км, докатав до 65 і продав взагалі нічого не робивши. Друга: Шевроле Сільверадо, брав з пробігом 22 к км. Докатав до 128. Теж 0 проблем. Зараз тут в Сієтлі взяв теж Шевроле сільверадо
-
це якщо ви разом подаєтесь. А зараз є тільки +15 балів до ЕЕ якщо в тебе сіблінг в канаді на пр
-
Але ж воно є + не треба бути податковим резидентом обох країн, кхм
-
А хіба навіть без цієї програми зараз не так? Можна ж подаватись на CEC і комон ло пройде як твій dependant, чи ні?
-
Ебать ти обіжений
-
Що за машини? Брав у офіційного дилера з подальшим обслуговуванням там же?
-
Ти вже як америкос, об'днуєш всі країни в одну Європу :D Жартую, я би всеодно дивився про конкретні країни окремо щоб дабл конфірмнути
-
Закрили дорогу на lake Moraine - все позакривали, ходу не дають… ))
-
только еще более убога))
-
хм, на что еще это похоже, ах да, Канада же
-
так еще зайди на него, если машину поставить некуда)) ну а главное - зачем мне туда заходить? вот поля тут уж точно эталон унылости
-
На гейвеі - то наче від звірів. А так заходь на поле - нехочу
-
я в данном случае вообще не про lake Moraine. когда едешь между городами, то вроде как и бескрайние просторы великого канадского нихуя, но заборы при этом везде
-
Та в ліс теж можна зайти… чи тобі не на природу хочеться, а до людей на фронт ярд за паркан?
-
Ого, ти аж так запарився :D Я подумав ти у нейронки спитав і для зручності в Джейсон попросив засунути
-
www.canada.ca/en/department-finance/programs/tax-policy/tax-treaties.html
-
Знаючи як у українського фопа з цим трабла то я би не вірив чат гпт
-
Звідки джсончик?)
-
ось точна інфа
-
o, чудово. Дякую!
23 Jan 2023, 01:02
290237/647375