(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Как вам, кстати, авто такого плана? У нас на острове я часто такие вижу.
-
зате можна колу на пузо ставити. І пивко. А ше коли їси і чіпси не попадають в рота - за ними далеко не треба тягнутись бо вони на пузі всі
-
Ездили в поля лавандовые, всем советуем понюхать (до начала августа пик)
-
я вважаю на сьогодні достатьно з вас )
-
С большим пузом говорят не комфортно пристегиваться
-
якщо серьезно, то замовити комплект під смарт, італійці роблять та поляки, але не скажу саме за смарт. Потім встановити це все. STAG, Zavoli гугли
-
👆отличная тачка для нелюбителей ремней безопасности
-
И кто там на ford накидывал? Люди вон до сих пор на таких катаются.
-
Трайк?
-
Ну сейчас дождей нет, вот и повылазили
-
Між машин не проїхати, під дощем мокнеш
-
Поєднує недоліки машини і мотоцикла
-
Доречі мені тут хтось казав що газ в північній америці хуйня. Я почитав і думаю замовляти установку з України щоб її тут поставити. Тут плюсів і економії в рази більше
-
Це доречі цікава тема. У нас же раніше було 60 як в совку. Поки у всій Європі 50. Там суть в тому що по методології якщо відбувається зіткнення пішохода з авто на швидкості 60 і більше то це завжди смерть або травматична ампутація. Правда ампутація це майже завжди смерть. Але в Албанії вони зробили 40 і всеодно там кількість смертей на дорозі найбільша по Європі
-
У нас тут у Вашингтоні взагалі топчик: 1. Не платиш податок з продажу 2. Є Ініціатив до кінця 2023 р що якщо переведеш тачку на газ то 1500 дол отримаєш 3. Емішіон не треба проходити 4. Газ коштує в середньому 1.4 дол за галон проти 4.7-5.0 дол за галон бенза
-
Все є http://www.ontario.ca/page/vehicle-conversion-natural-gas-or-biogas
-
Коли планував перебиратися в Канаду то бачив що там є теж заправки. А якщо є заправки то і ГБО має бути
-
Хз як у вас там в Канаді але в мене в Вашингтоні газ ставлять
-
А машина з такою штукою пройде сейфті?
-
Настоящий тут www.consumer.equifax.ca/personal/products/credit-score-report/
23 Jan 2023, 01:02
290375/645049
4 minutes ago