(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Російською написане != російське)
-
покажка
-
«Your dental claim statement»
-
є слово "estimate"?
-
складається інколи враження деякі люди наче кожну годину життя живуть: "так, я не порівнював країну А і Б вже 59 хвилин, час знову порівняти країни" ))
-
www.manager-magazin.de/unternehmen/expats-warum-deutschland-auslaendische-fachkraefte-ungluecklich-macht-a-bbb1b539-fb84-4538-a615-e7af42371e76?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE Не то щоб Канада в топі, а от Німеччина якраз в топі. Правда з кінця.
-
Не, fraud точно незаконний )
-
ну, таким всі займаються) як у мене є причини чому я не хочу жити в штатах, хоча ніколи там не була)
-
Надеюсь проблем не будет
-
помилка просто клерка
-
А это законно?
-
Так, взяли за послугу а не тільки естімейт. Якось дивно, виглядає як дійсно insurance fraud
-
таки виглядає що зачарджили
-
Они проверяли покроет ли, но это не похоже на «проверку». Плюс они проверяли только рентген, а тут еще и экзем, типа what
-
А ще смішніше, коли порівнюють ті, хто в Канаді ніколи не були 😂
-
а не просто "мені не подобається оце", без оцінки
-
ну порівнювати-то нормально, мене більше дивує навіщо порівняння робити в стилі "ця країна гавно, а от ця нормальна"
-
як коли ми жили в Австрії, нікому не подобався картопляний салат. крім мене)
-
це правда, їжа - це одна з найбільш суб'єктивних штук
-
Еще и дважды прием был не вовремя, первый раз на 1 час опоздали, во второй раз на 40 минут. Больше не пойду в стоматологию с украинцами, что-то совсем ужасно получилось, у меня теперь травма 💀
23 Jan 2023, 01:02
290519/644625
13 minutes ago